Reünitas 9 juli 2022

In 2021 viert Unitas Studiosorum Amstelodamensium haar 110e verjaardag. Dit zal groots gevierd worden met een breed scala aan evenementen gedurende het hele jaar. Uiteraard zijn de reünisten van de U.S.A. welkom op alle evenementen en in het bijzonder nodigen wij u uit voor de Reunitas.

De Reunitas zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli 2022 en zal traditiegetrouw een combinatie van inhoud en gezelligheid bieden. Het programma zal in de middag beginnen met een welkomstwoord en een pubquiz, tegelijkertijd is er de mogelijkheid om te borrelen. Ook bieden wij u avondeten aan op locatie. Later op de avond zal de borrel overgaan in een feestje waarbij er verschillende dj’s komen draaien. Zowel oud- als jongreünisten zijn van harte welkom! Er wordt rekening gehouden met toegankelijkheid per rolstoel. Meer praktische informatie over de Reünitas zult u via de mail van ons ontvangen.

Vriend Van het Lustrum

Wilt u een bijdrage leveren aan het 22ste Lustrum van de U.S.A.? Dan kunt u Vriend Van het Lustrum worden! Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Madeleine (secretaris@lustrumunitas.nl).